Slider 01 Slider 02 Slider 03 Slider 04 Slider 05 Slider 06 Slider 07 Slider 08

Fysiurgisk Massage

En dybdegående massageform, hvor hele eller dele af kroppen bearbejdes systematisk, med det formål at løsne op for spændinger i kroppen og dermed øge stofskiftet. Fjerner ligeledes væskeansamlinger i kroppen.

Pris: kr. 500,00
Behandlingstid: 1 time

Ryg- Og Nakkemassage

Nakken er nøglen til afbalancering af resten af kroppen. Spændinger i nakkemuskulaturen kan forårsage et pres på blodårer til og fra hovedet. Det betyder mindre blod og dermed mindre ilt til hjernen.

Pris: kr. 350,00
Behandlingstid: 30 min.

Sportsmassage

Overtræning og mangelfuld restitution fører til muskelsmerter, ledsmerter og inflammation i sener og slimsække. Enhver behandling er individuelt tilpasset de specifikke behov hos den enkelte sportsudøver.

Pris: kr. 550,00
Behandlingstid: 1 time.

Shiatsu Massage

Japansk massage som sætter de selvhelbredende kræfter i gang.

Pris: kr. 480,00
Behandlingstid: 45 min

Zoneterapi

Eller refleksologi, stammer fra en gammel kinesisk metode til at behandle fødder med massage. Mennesket har 10 zoner, der løber fra spidsen af hver tå og opad. De når alle toppen af hovedet i forskellige områder. Når et organ er "sygt", dannes der krystaller i det tilsvarende område af fodsålen. Ved at øge cirkulationen og bruge massage normaliseres vævene i foden og det tilsvarende organ bliver behandlet.

Pris: kr. 350,00
Behandlingstid: 30 min.

Akupuntur

Der findes 670 akupunkter i hele meridiansystemet, som ligger i kroppens overflade. Punkterne virker som en slags kontakt til meridianbanen og kroppens indre organer. Akupuntur har stor smertestillende virkning. Der frigives hormonstoffer (endorfiner) som er kroppens eget morfin. Efter nåleudtagning afsluttes behandlingen med ca. 15-minutters akupressurmassage.

Pris: kr. 450,00
Behandlingstid: 50 min.

Honning Massage

Honning indeholder proteinstoffer, aminosyrer, enzymer, antioxidanter og mineraler. Som udvortes middel har honning en desinficerende virkning, hæmmer og dræber bakterier og nogle svampe. Det vidste allerede de gamle ægyptere, der brugte honning som lægemiddel.

Pris: kr. 630,00
Behandlingstid: 1time og 15 min.

Aromamassage

De æteriske oliers fysisk og psykisk helbredende virkning er over 6000 år gammel. De er uovertrufne hudmidler, ikke bare på grund af den bakteriehæmmende virkning, men også fordi de øger blodgennemstrømningen i huden og derved hjælper til hurtigere vævsdannelse og heling af sår.

Pris: kr. 650,00
Behandlingstid: 1 time og 30 min.

Chokolade Massage

Den ultimative massage for livsnydere og alle der trænger til ny energi. Kakaoens indhold af antioxidanter gavner hele din organisme, og stoffet theobromine stimulerer kroppens produktion af endorfiner – "lykkehormonet".

Pris: kr. 630,00
Behandlingstid: 1 time og 15 min.

Thai Herbal Massage

Herbal ball består af 18 forskellige urter samlet i en bomuldspose. Urterne opvarmes før massagen med damp som frigiver de behagelige dufte under massagen.

Pris: kr. 630,00
Behandlingstid: 1time og 15 min.

Chili Massage

En afslappende behandling med chili krydret massageolie. Øger blodcirkulationen, varmer kroppen og styrker immunforsvaret. Afsluttes med "hot" ansigtsmaske.

Pris: kr. 630,00
Behandlingstid: 1time og 15 min.

Hot Stone Massage

Massage med lun olie og varme lavasten. Fantastisk afstressende, fysisk lindrende og mentalt beroligende.

Pris: kr. 650,00
Behandlingstid: 1time og 15 min.

Druesukker Massage

Røde vindruer tilfører en stor mængde antioxidanter til huden og virker som medicin mod alderdom. Massagen er en sanseoplevelse med øjeblikkelige resultater.

Pris: kr. 630,00
Behandlingstid: 1time og 15 min.

Thalasso Massage

Til behandlingen anvendes olie, havvand, alger og mudder, som tilsammen indeholder gavnlige salte og mineraler, som er vigtige for hudens balance.

Pris: kr. 630,00
Behandlingstid: 1time og 15 min.

Elektroterapi

Velegnet til slidgigt i hofter og knæ, fibromyalgi, dårlig blodomløb, diskus smerter.

Pris: kr. 250,00
Behandlingstid: 30 min.

Ultralyd

Velegnet til sportsskader og akut opståede hævelser.

Pris: kr. 250,00
Behandlingstid: 20 min.

Laserterapi

Til behandling af hudproblemer, psoriasis og eksemer.

Pris: kr. 250,00
Behandlingstid: 20 min.

Copyright © 2014 Wellnesscenter Lewel | Design by Momchil V.